Šport > Nogomet
1623 ogledov

Izključeni nogometaš na stadionu izklopil elektriko

Stadion v temi Reševalni pas/Twitter
Predsednik kluba je takoj stopil v bran svojemu nogometašu ter za incident obsodil nasprotnika.

"Mene boš izključil? No, če jaz ne morem igrati, potem ne bo niti nihče drug!"

Približno tako si lahko predstavljamo nevsakdanjo sceno iz 73. minute tekme angleških nižjeligašev med Cheltenham Saracens in Kidlington Development.

Gostujoči nogometaš Julius Muraga je namreč prejel rdeči karton ter med odhodom z igrišča ugasnil reflektorje na stadionu. Svoje soigralce, nasprotnike in gledalce je pustil v popolnem mraku.

Tekma je bila tako za pet minut prekinjena, na koncu pa so zahvaljujoč dvema zadetkoma z igralcem več slavili domači nogometaši Cheltenhama s 3:1.

"Pa mislil sem, da bom vključil vodo, nisem imel pojma, da je to stikalo od stadionske razsvetljave," se je po incidentu branil Muraga.

"Šlo je za napako, pa ta fant je vendar krasen, v njem ni niti mrvice podlosti," je v bran svojemu nogometašu stopil predsednik kluba Nick Duval ter hkrati za vse okrivil domačine: "Bizarno je, da imajo stikalo za izklop elektrike v gostujoči garderobi."

Predstavnik za odnose z javnostjo domačega kluba pa se je po tekmi zgolj pošalil: "Takšene težave ne jemljemo preveč 'lightly' ."

Zadetek Noro Šport Vratar z evrogolom... s 40 metrov... v 94. minuti... izenačil izid! (Video) dežnik Foto Šport Fotografija tedna: Mati med celo tekmo vratarju držala dežnik
Komentarjev 1
  • blayo 00:10 28.april 2019.

    V naslovu manjka besedica "šokantno"...

Sorodne novice