Šport > Nogomet
202 ogledov

Bavarci odločno zavrnili navedbe o Hrvatu

niko kovač Epa
Hrvaškemu nogometnemu strategu Niku Kovaču naj bi se po poročanju nemškega Bilda pošteno tresel stolček.

Karl Heinz Rummenigge, direktor nemškega nogometnega velikana Bayerna iz Münchna, je zanikal novice nekaterih nemških medijev, da bo klub po koncu sezone odpustil trenerja Nika Kovača in ga zamenjal z Nizozemcem Markom Van Bommlom, ki trenutno vodi PSV iz Eindhovna.

"To jo popolnoma napačna novica, o zamenjavi se nismo pogovarjali. Povsem zaupamo Kovaču, mlademu trenerju moramo dati čas," je dejal Rummenigge, njegove besede pa je potrdil tudi predsednik Uli Hoeness.

A nekdanja nogometna asa s temi besedami nista prepričala spletne strani SPOX, ki je informacijo prvi spravil v javnost. "Stojimo za tem, kar smo napisali. Prepričani smo, da bo prišlo do zamenjave," je za Bild izjavil direktor Spox-a Martin Volkmar.

Govorice o odhodu nekdanjega hrvaškega reprezentanta, ki je po lanski sezoni v Bayern prestopil iz Eintrachta iz Frankfurta, se pojavljajo že nekaj časa, najglasnejše pa so bile po izpadu iz lige prvakov, v kateri je Bavarce izločil Liverpool.

Bayern ima možnost, da do konca v Nemčiji osvoji dva naslova, ta vikend lahko sedmič zaporedoma postane državni prvak, igral pa bo tudi finale nemškega pokala, tekmec bo Leipzig, klub slovenskega nogometaša Kevina Kampla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice