Šport > Nogomet
2474 ogledov

Bayernova zvezdnika sta se na treningu spopadla s pestmi

robert lewandowski EPA
Na treningu münchenskega Bayerna je prišlo do resnega pretepa med Kingsleyem Comanom in Robertom Lewandowskim, ki so ju morali ločiti soigralci.

Po poročanju nemškega Bilda je na treningu Bayern Münchna prišlo do velikega pretepa. Kakor navaja nemški časnik naj bi se na treningu pred očmi trenerja Nike Kovača stepla dva prvokategornika Bavarcev, Francoz Kingsley Coman in Poljak Robert Lewandowski.

kingsley coman | Avtor: EPA EPA

Spor naj ne bi bil niti najmanj nedolžen, saj sta soigralca najprej začela z verbalnim obračunom, ki se je nato stopnjeval v pravi pretep s pestmi. Strasti so se umirile šele po posredovanju Jeromea Boatenga in Nicklasa Süleja, katerima je uspelo razdvojiti oba petelina.

V situacijo se je nato vpletel tudi trener Kovač, ki je oba srboriteža uspel dokončno pomiriti ter nato odvoditi trening do konca, s katerim sta nadaljevala tako Lewandowski, kot Coman, saj ju Kovač na začudenje preostalega dela ekipe ni poslal predčasno pod prho.

Komentarjev 1
  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:31 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com