Šport > Nogomet
966 ogledov

Nemški mediji že prepričani: Bayern prevzema spektakularno trenersko ime

arsene wenger Epa
Legendarni nogometni trener naj bi Bavarce sprva prevzel le do konca sezone, nato pa...

Po debaklu na tekmi z Eintracht Frankfurtom, ko je v mreži bavarskega velikana odjeknila petarda, so nogometaši Bayern Münchna ostali brez trenerja Nika Kovača. Kot kaže pa so Bavarci hitro našli zamenjavo za hrvaškega strokovnjaka, saj naj bi po besedah nemških časnikov angažirali legendarnega Arsena Wengerja.

Manuel Neuer Šok za velikane! Šport Petarda v mreži Bayerna, nova sramota Barcelone in Manchester Uniteda
Niko Kovač Po polomu Šport Kovač dobil nogo pri Bayernu, naslednik že izbran?

Po poročanju nemškega Bilda in Sport 1 naj bi vodstvo Bayerna rešitelja videlo prav v francoskem "Profesorju", ki je nazadnje 22 let sedel na klopi Arsenala ter je od poletja 2018 brez posla, Bavarce pa naj bi vodil le do konca sezone, Bayern pa bi v tem času iskal trajnejšo rešitev.

Arsene Wenger | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bayernov favorit je Erik Ten Hag, ki pa ne more zapustiti Ajax kar sredi sezone, a so ga pri Bayernu vseeno pripravljeni čakati do poletja. Zato bodo prisiljeni angažirati začasnega trenerja, kar naj bi postal Arsene Wenger," so zapisali pri Sport 1.

Z njimi se strinjajo tudi pri medijskem velikanu Bildu, kjer so prepričani, da bo Wenegr sprejel ponudbo bavarskega velikana: "Vodstvo Bayerna se zaveda, da bo Wengerjev odgovor 'da', če se ga odločijo poklicati, pa čeprav samo za vlogo začasnega trenerja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice