Šport > Nogomet
660 ogledov

Legendarni Arsene Wenger se vrača v nogomet, a ne kot trener

arsene wenger Epa
Legendarni trener Arsenala zaenkrat ni želel razkriti svoje nove funkcije.

Arsene Wenger je pred letom dni zapustil Topničarje in od takrat dalje se ga je povezovalo s klopjo številnih klubov. Kot vse kaže, pa se Wenger v nogometni svet ne namerava vrniti na pozicijo glavnega trenerja.

Arsene Wenger Premier League Šport Čustveno slovo na stadionu Emirates

"Na začetku sem resnično mislil, da se bom ekspresno vrnil na pozicijo trenerja, toda dejansko uživam, ko sem nekoliko oddaljen od vsega. Sem na prelomnici. Ponovno me boste videli v nogometu, toda ne vem, če kot trenerja," je v nedavnem intervjuju za angleški BBC presenetil legendarni Wenger.

arsene wenger | Avtor: EPA EPA

"Sedaj imam boljši pogled na celotno dogajanje. Vidim trenerske napake in ne plačujem cene za njih," je pogled iz "druge perspektive" opisal Wenger ter namignil, kaj bi si želel početi: "Želim si, da bi lahko podelil vse to, kar sem se naučil, saj sem mnenja, da je življenje koristno le, če v določeni fazi vse svoje znanje deliš z drugimi. Na kakšen način bi to počel, se moram še odločiti, a odločitev moram sprejeti zelo hitro."

"Nogomet je moja strast. Kmalu se bom vrnil, to lahko obljubim, toda ne morem še povedati v kakšni funkciji," je pogovor o svoji prihodnosti zaključil Wenger.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice