Šport > Nogomet
952 ogledov

Arsene Wenger se vrača!

arsene wenger Epa
Arsene Wenger je naznanil, da se z začetkom leta 2019 vrača na nogometne klopi.

Dobrega pol leta potem, ko se je dokončno poslovil od klopi Arsenala, bo izkušeni trenerski maček Arsene Wenger ponovno zasedel trenerski stol.

Arsene Wenger Premier League Šport Čustveno slovo na stadionu Emirates

"Zagotovo se vračam z začetkom leta 2019. Trenutno še počivam in spremljam nogomet. Najbolje bo, da se ne vrnem v Anglijo, ker sem tam preživel toliko časa v enem klubu, da bi bilo preveč čudno iti kam drugam," je v pogovoru za Sky Sports pojasnil svoje namere 69-letni francoski strateg.

Legenda Topničarjev iz severnega Londona pa ni želela razkriti v katerem klubu ali reprezentanci bo nadaljevala svojo trenersko avanturo:

"Trenutno vam tega ne morem povedati, ker še sam ne vem. Ne vem kje, toda nekje zagotovo!"

arsene wenger Razočaran Šport Wenger udaril po navijačih Arsenala

Wengerja se je sicer v zadnjem času precej povezovalo z Real Madridom, najprej poleti po odhodu Zinedina Zidana ter nato še v zadnjih dneh po prekinitvi pogodbe z Julenom Lopeteguijem.

Legendarni Francoz je v svoji karieri poleg Arsenala vodil še Nancy, Monaco in Nagoyo, največje uspehe pa beleži prav s Topničarji, katere je vodil 22 let ter v tem času osvojil tri naslove prvaka Premierlige, 7 FA pokalov ter 7 angleških superpokalov.

arsene wenger navijači Menjava Šport Konec dolgega obdobja pri angleškem velikanu arsene wenger Evropski velikan Šport Wenger zavrnil mamljivo ponudbo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.