Šport > Nogomet
502 ogledov

Bayern že našel Neuerjevega naslednika! Legende močno proti!

Alexander Nübel Profimedia
Nemški nogometni prvak Bayern iz Münchna naj bi po poročanju tamkajšnjih medijev našel naslednika vratarja Manuela Neuerja..

Nekateri nemški mediji so objavili, da se je bavarski velikan dogovoril z Alexanderom Nübelom in njegovim zdajšnjim klubom, Schalkejem iz Gelsenkirchna, tako da se bo 23-letni vratar na Alianz Areno preselil v poletnem prestopnem roku, podpisal pa naj bi petletno pogodbo.

Karate brca Šport Brutalen prekršek vratarja, posnetek šokira

Novica je razburila nemško nogometno javnost, mnogi menijo, da nadarjeni Nübel dela veliko napako.

"Neuer bo zagotovo še branil tri ali štiri leta. Je kapetan, dokler bo on v klubu in če bo zdrav, bo vedno imel prednost pred konkurenti. Bayern ima dovolj dobrih vratarjev, Sven Ulreich je to dokazal že velikokrat, ko je moral v ogenj zaradi poškodb Neuerja," je domnevni prestop komentiral legendarni nemški vratar Sepp Meier.

Alexander Nübel | Avtor: Profimedia Profimedia

"Nübel je predober za na klop. Verjamem, da si želi igrati in ne nekaj let sedeti na klopi. To bo korak nazaj v njegovi karieri," meni svetovni prvak iz leta 1974, z njim se strinjata še dva nekdanja nemška reprezentanta Bodo Illgner in Jens Lehmann, medtem ko ima Toni Schumacher enostavno obrazložitev: "Ko te pokliče Bayern, tega enostavno ne moreš zavrniti. Nüblu ne bo škodovalo, če bo nekaj let rezerva. Imel bo odličnega mentorja in bo ob njem samo še napredoval."

Komentarjev 3
  • blogcermumb 05:19 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:20 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Leon
    Leon 19:52 24.december 2019.

    In čemu sprenevedanja ? Bobu je treba reči bob ! Nogomet ni šport ,ampak biznis in nogometaši niso športniki ampak novodobni sužnji s katerimi bogatijo njihovi lastniki ali sužnje lastniki .

Sorodne novice