Šport > Nogomet
2294 ogledov

Brutalen prekršek vratarja, posnetek šokira

1/4
Epa
Vratar Schalkeja si je z grozljivim "karate udarcem" prislužil neposredno izključitev.

Alexander Nübel je bil kaznovan z rdečim kartonom v 66. minuti nedeljske tekme v nemški Bundesligi med Schalkejem in Eintracht Frankfurtom zaradi brutalnega prekrška nad vezistom nasrotne ekipe Mijatom Gaćinovićem.

Do incidenta je prišlo po dobri uri igre, kot je Nübel po napadu gostujočega moštva zapustil golovo črto in z visoko dvignjeno nogo Gaćinovića zadel naravnost v prsni koš. Usodna brca je močno spominjala na grob prekršek Nigela de Jonga nad Xabijem Alonsom v finalu svetovnega prvenstva 2010.

Gaćinović se je ob bolečin zvijal po tleh, glavni sodnik Felix Zwayer pa je ob prigovarjanju domačih nogometašev izvlekel rdeči karton. 

Srbski vezist v silovitem trčenju začuda ni utrpel nobenih poškodb. Po tekmi se je oglasil na družbenih omrežjih in potrdil, da jo je odnesel zgolj z odrgninani in modricami. Ob tem se je Nübelu zahvalil za opravičilo.

"Na žalost se takšni trki dogajajo, ko se borimo za žogo. Nübel, hvala ti za takojšnje opravičilo. To se v nogometu zgodi. Z mano je vse v redu, le malo sem potolčen. Hvala vsem za lepa sporočila," je sporočil 24-letni vezist

Schalke je tekmo dobil z izidom 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice