Šport > Nogomet
734 ogledov

Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje"

Mario Gomez Reševalni pas/Twitter
Legendarni nemški napadalec je prvi v zgodovini, ki se lahko pohvali s hat-trickom nepriznanih zadetkov.

Legendarni Nemec Mario Gomez je v svoji karieri doživel že marsikaj, toda gostovanje svojega Stuttgarta pri Sandhausenu v 15. kolu druge nemške lige si bo zapomnil za vedno.

Stuttgart je izgubil z rezultatom 2:1, kljub temu da je Gomez dosegel kar tri zadetke, saj mu jih je tehnologija VAR čisto vse razveljavila.

Najprej je bil zadetek razveljavljen v 10. minuti zaradi milimetrskega prepovedanega položaja, situacija pa se je ponovila tudi v sodnikovem podaljšku prvega polčasa, ko je sicer zadel s škarjicami, in nato v 71. minuti, ko po zadetku sploh več ni slavil, temveč je le čakal na še eno posredovanje "velikega brata".

"Bil sem zelo prijateljsko nastrojen do sistema VAR, saj bi moral biti pravičen, toda za nas napadalce je prava katastrofa. Ta sistem, kakršen je VAR trenutno, je veliko s**nje!" je bil po tekmi besen nekdanji nemški reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice