Šport > Nogomet
303 ogledov

Nogometaš ugriznil nasprotnika za glavo!

Fernando Amorebieta Reševalni pas/Twitter
Nekdanji nogometaš Athletic Bilbaa, Middlesbrougha in Fulhama je šokiral nogometni svet.

Nekdanjemu zvezdnike angleških in španskih nogometnih zelenic Fernandu Amorebieti preti drastična kazen ter odsostnost z igrišča, potem ko je sredi tekme zagrizel v nasprotnika.

Fernando Amorebieta dejan lovren Ostal miren Šport Lovren deležen tepežkanja na zelenici

Tokrat začuda v incident "grizenja" ni bil vpleten Barcelonin napadalec Luis Suarez, za katerega je nekaj časa veljalo, da je večja statistična verjetnost, da vas ugrizne urugvajski napadalec, kot pa morski pes, temveč se je za njegovo znamenito potezo na tekmi svojega Cerra Portena v paragvajskem državnem prvenstvu odločil španski branilec Amorebieta.

Nekdanji mladi španski reprezentant je za svojo potezo na tekmi proti Olimpii v 83. minuti dobil rdeči karton, a je bila po pregledu posnetka izključena tudi njegova žrtev, saj so ugotovili, da je Nestor Camacho s komolcem zamahnil proti njemu. Tekmo so sicer dobili nogometaši Olimpie s 4:2, potem ko je vse štiri zadetke za zmagovalce zabil legendarni Roque Santa Cruz.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice