Šport > Nogomet
5555 ogledov

Italijanskega nogometaša posneli med spolnim odnosom na WC-u, sledila kazen

Matteo Voltolini Reševalni pas/Twitter
Italijanskega nogometaša je njegova ekipa suspendirala zaradi spolnega odnosa na stranišču, kljub temu da ni prekršil klubskega pravilnika.

Italijanski nogometni vratar Matteo Voltolini, član tretjeligaša Reggiane, se je odločil, da prosti večer preživi na zabavi v eni izmed diskotek, vse skupaj pa je zaključil s spolnim odnosom v tamkajšnjem stranišču s svojo izbranko Juliette Ferrari. Na nogometaševo nesrečo pa so ga pri tem zasačili.

Nekdo ga je celo posnel med dejanjem ter posnetek poslal Matteu, katerega je želel izsiljevati. Slednji je celoten primer prijavil policiji, a je med tem časom posnetek že pristal na spletu. Video so opazili tudi pri Voltolinijevem klubu ter ga za teden dni suspendirali.

Matteo in Juliette sta sicer v zvezi že nekaj mesecev, tako da nogometaš s svojim dejanjem ni prekršil klubskega pravilnika, saj po poročilu policije niti ni bil pod vplivom alkohola. Toda pri njegovi ekipi so očitno mnenja, da je osramotil klub ter so se ga odločili kaznovti.

Celoten primer je celo končal na sodišču, policija pa je v lovu za avtorjem posnetka, kateremu preti šestletna zaporna kazen zaradi snemanja in uporabe eksplicitnega materiala brez zavedanja in dovoljenja udeleženih oseb.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice