Šport > Nogomet
2699 ogledov

Nov primer nasilja nad otroki, tako to počnejo v Turčiji

halit kurt Print Screen
Turški trener je fizično obračunal z nogometaši mladinske ekipe, nato pa trdil, da s s svojim početjem kopira legendarnega škotskega stratega.

Nogometno javnost je šokiral še en posnetek surovega ravnanja z mladimi športniki. Potem ko je pred dnevi na Hrvaškem ogromno prahu dvignil posnetek košarkarskega trenerja Mileta Karakaša, ki se je med tekmo verbalno znašal nad svojimi varovanci, je njegov kolega iz nogometnega sveta, turški trener Halit Kurt, šel še korak dlje, ko je v slačilnici oklofutal svoje igralce.

Priznani trener Šport Sramoten posnetek šokiral Hrvaško, starši zgroženi

Kurt, trener mladinskega pogona v moštvu Kayseri Meysuspor, ni bil zadovljen s predstavo svojiega moštvu, zato je vsakemu igralcu prisolil klofuto. Mladi nogometaši, katere je označil za "sramoto" in jim celo grozil s smrtjo, so fizično nasilje sprejeli brez protestov.

Dogodek zdaj preiskuje turško ministrstvo za šport, Kurt pa se brani, da se je pri svojem početju opira na metode legendarnega trenerja Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona"Nisem edini, ki uporablja takšne metode. Vsi vemo, da je Alex Ferguson oklfutal Davida Beckhama," je zatrdil Kurt in dodal, da njgovo početje prinaša želene rezultate.

"Tudi Fatih Terim je kdaj tepel svoje nogometaše. Rad imam moje igralce. Do njih imam starševski odnos. Kar zadeva posnetek, bi povedal le to, da prizori iz slačilnice niso za v javnost, tako kot ne sme biti javno to, kar poročen par počne v spalnici," je prepričan turški trener.

Komentarjev 2
  • Snežinko 07:25 30.oktober 2019.

    Ojoj, prejoj...!!! Res hudo nasilje!! Ubogi fantje so dobili vsak po eno vzgojno. Dajmo linčat nasilnega trenerja! V naših mladih časih (prelepega socializma, kot nekateri vztrajno trdijo) so bile take "vzgojne" del vsakdana, pa se ni noben pritoževal. In...ČUDEŽ!!! Vsi ...prikaži več smo že živi in normalni. Fantje so očitno igrali kot najslabši amaterji, pa jim je malce pokazal, nič drugega. Tisti, ki je snemal pa bi moral dobiti še eno ali dve...

  • Avatar Wandalessi
    Wandalessi 23:48 29.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice