Šport > Nogomet
2871 ogledov

Jamajško zvezdnico zaradi mobitela zabodli do smrti

Tarania Clarke Reševalni pas/Twitter
Jamajka je izgubila mlado ter zelo nadarjeno športnico.

Tarania Clarke, jamajška nogometna reprezentantka, je preminila zaradi posledic številnih vbodnih ran. Ranam je podlegla v bolnišnici v Kingstonu.

Po prvih informacijah naj bi do incidenta in napada prišlo po prepiru med nogometašico in še eno žensko zaradi mobilnega telefona. Napad naj bi se zgodil ob 20:50 po lokalnem času, osumljenko pa je policija že prijela.

Preminila nogometašica naj bi bila ena izmed najbolj talentiranih v zgodovini Jamajke. Branila je barve FC Waterhousa, za reprezentanco pa se je med strelke ta 20-letna vezna igralka vpisala že na svojem debiju ob zmagi nad Kubo z 12:1.

Predsednik Jamajške nogometne zveze Michael Ricketts je v izjavi za BBC izrazil veliko obžalovanje ob izgubi nadarjene nogometašice ter predvsem dobre osebe:

"Nogometna zveza Jamajke bi rada izrazila svojo globoko obžalovanje ob smrti gospodične Clarke, nekoga ki je toliko obetal, ne samo kot nogometašica, temveč tudi kot oseba. Želim izkoristiti priložnost, da v imenu zveze, ter v svojem lastnem imenu, izrečem najiskrenejše sožalje družini Taranie Clarke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice