Šport > Nogomet
798 ogledov

Srbski nogometni zvezdnik za las ušel ugrabitvi ter utrpel grde poškodbe

Aleksa Terzić Profimedia
Mladi nogometni zvezdnik je pojasnil, da so ga pri poizkusu ugrabitve večkrat udarili ter od njega zahtevali 5.000 evrov.

Mladi srbski nogometni zvezdnik ter igralec Fiorentine, Aleksa Terzić, je v noči iz torka na sredo preživel pravo dramo, ko sta ga dva neznana moška poizkušala ugrabiti.

Aleksa Terzić | Avtor: Profimedia Profimedia

Terzić je policiji pojasnil, kaj se je zgodilo ter kako se je odvila drama, tekom katere je utrpel težke telesne poškodbe, ker sta ga napadalca, ki sta od njega zahtevala odškodninao 5.000 evrov, pretepla ter mu grozila z ugrabitvijo.

"Tekom vožnje od Autokomande do Gazele me je prestregel Audi A6 z zatemnjenimi stekli. Voznik me je brez kakršnegakoli razloga poizkušal zaustaviti. Ustavil sem v bližini Gazele, medtem sta iz Audija izstopila meni neznana moška ter se napotila proti meni," je začel z razlago svoje travmatične izkušnje mladi nogometaš.

"Dekle iz Audija se je zadrlo: 'Beži, ker boš nastradal!'. Vžgal sem avto ter poizkušal pobegniti. Na križišču Omadinskih brigada in Jurija Gagarina me je dohitela neka Škoda ter udarila v moj BMW. Ko so pristopili, so od mene zahtevali 5.000 evrov, sicer bi me ugrabili," je nadaljeval s svojo pripovedjo Terzić.

"Tepli so me z rokami in nogami ter me poizkušali odvleči v avto, a mi je uspelo pobegniti," je policiji svojo dramo razložil Terzić.

Kriminalci so nato ukradli Terzićev avto, a naj bi jih po poročanju srbskih medijev policija že prijela.

Aleksa Terzić | Avtor: Profimedia Profimedia

Aleksa Terzić je sicer 20-letni levi bočni branilec, ki je poleti iz vrst Crvene zvezde prestopil k italijanski Fiorentini. Bil je član vseh srbskih mladinskih selekcij, na svoj prvi nastop za člansko reprezentanco pa zaenkrat še čaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice