Šport > Nogomet
371 ogledov

Nekdanji nogometaš Chelseaja masturbiral pred otrokom ter pristal v zaporu

Neil Shipperley Reševalni pas/Twitter
Po incidentu se je sam prijavil policiji.

Neil Shipperley, nekdanji napadalec Chelseaja, Southamptona, Crystal Palaca, Nottingham Forresta, Sheffield Uniteda in številnih drugih otoških klubov ter nekdanji angleški U21 reprezentant, ki od leta 2007 v glavnem opravlja delo igralca-trenerja, je pristal v zaporu.

Shipperley se je sam prijavil policiji, potem ko je sredi belega dne masturbiral pred 16-letnico in njeno materjo. Pred njima je na ulici ustavil avto, da je delovalo, kot da ju spušča preko ceste, nato pa je spustil voznikovo okno ter se pred njima začel samozadovoljevati.

44-letnik se je nato na policijski postaji predal policiji, še preden bi ga lahko omenjeni par sploh prijavil. "Sram me je, zaradi tega kar sem napravil, imam težavo in tega se zavedam. Žal mi je, da sem dami vznemiril, resnično se nisem zavedal, da ena izmed njiju ni polnoletna. Poln sem obžalovanja ter strahu pred prihodnostjo," je preko svojega odvetnika incident pokomentiral Shipperley.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Sodišče ga je spravilo za rešetke, kjer čaka na začetek sojenja. Resnično še en nesrečen primer propada nekdaj uspešnega nogometaša, ki je po koncu aktivne kariere že polnil tabloide zaradi neverjetne preobrazbe ter pridobitvi številnih kilogramov po koncu aktivnega igranja nogometa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice