Šport > Nogomet
2589 ogledov

Messi spregovoril o škandalu, ki je pretresel Barcelono

lionel messi Epa
Argentinski napadalec se je odzval na navedbe, da naj bi Barcelona na spletu rušila ugled svojim nogometašem.

V Barceloni potekajo krizni sestanki na temo škandaloznega razkritja, da naj bi španski prvak s pomočjo marketinškega podjetja I3 Ventures omadeževal ugled svojih igralcev in istočasno krepil javno podobo predsednika Josepa Marie Bartomeua.

Podrobnosti si lahko preberete TUKAJ.

V Barceloni sodelovanja z omenjeno agencijo ne zanikajo, vendar kategorično zavračajo, da naj bi na prikrit in sistematičen način uničevali ugled Lionelu Messiju, Gerardu Piquéju, Sergiu Busquetsu, Sergiju Robertu ter nekaterim nekdanjim članom kluba, kot sta denimo Carles Puyol in Xavi.
 
Predsednik Bartomeu je z zvezdniki aktualnega moštva že opravil krizni sestanek, na katerem naj bi predstavil podrobnosti sodelovanja s podjetjem I3 Ventures in odločno zanikal kakršnokoli vpletenost v škandal. 

Njegova razlaga očitno ni prepričala Piquéja, ki je novinarja, ki je na spletu branil Barçino vodstvo, označil za "titella", kar bi v katalonščini pomenilo "lutka".

Barcelona se je na medijske obtožbe odzvala tudi z uradno izjavo, v kateri je napovedala, da bo sprožila pravne postopke proti vsem, ki so kakorkoli vpleteni v to zgodbo.

lionel messi Neverjetno razkritje Šport Škandal v Barceloni! Klub najel agencijo, da blati Messija in igralce

Na dogajanje se je zdaj odzval tudi Messi, ki je za škandal izvedel šele ob vrnitvi katalonsko prestolnico. "Malce me je presenetilo, ker nisem bil tukaj, ampak ravno na poti. Ko sem se vrnil, sem izvedel, kaj se je zgodilo," je povedal prvi zvezdnik moštva, ki ga že nekaj časa obkrožajo govorice, da naj bi v luči vseh pretresov razmišljal celo o selitvi v drug klub. Namigovanja je hitel demantirati z izjavo, da je Barcelona njegov dom.

 | Avtor: Epa Epa

"Predsednik nam je povedal isto, kot je povedal javnosti in kar je bilo povedano tudi na tiskovni konferenci. Opisal je situacijo in predstavil vse dogodke. Več ne morem povedati. Povedal nam je isto, kot je povedal že vam," je španskim novinarjem zatrdil Messi.

"Zdi se mi čudno, da se je kaj takšnega sploh zgodilo. Obljubili so nam dokaze. Zdaj bo potrebno počakati, da vidimo, kaj je res in kaj ni. Nimamo kaj reči, dokler ne vidimo, kako se bodo stvari razpletle. Tole je res ena čudna zadeva," je dodal 32-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.