Šport > Nogomet
580 ogledov

Po dvournem kriznem sestanku znana usoda Abidala

bartomeu abidal Epa
Francoskemu funkcionarju se je po jezni reakciji Lionela Messija pošteno zatresel stolček, vendar za zdaj še uživa zaupanje predsednika kluba.

Nesoglasje z Lionelom Messijem je nedvomno oslabilo položaja Erica Abidala v Barceloni, vendar nekdanji francoski branilec za zdaj ostaja športni direktor španskega prvaka. Tako je odločil predsednik kluba Josep Maria Bartomeu, potem ko sta z Abidalom v sredo opravila dvourni krizni sestanek. Še prej se je Bartomeu sestal tudi z Messijem, za katerim stoji celotna Barçina slačilnica.

lionel messi Obsedno stanje Šport Messijev bes stresel Barcelono, legenda na izhodnih vratih

Abidal, ki je z Messijem igral od leta 2007 do 2013, se je Argenticnu zameril z intervjujem, v katerem je odgovornost za prekinitev sodelovanja z Ernestom Valverdejem naprtil igralcem Barcelone.

Messi mu je v objavi na družbenih omrežjih zabrusil, da bi moralo vodstvo kluba stati za svojimi odločitvami, nato pa ga je izzval, naj poimensko izpostavi igralce, ki naj bi z domnevnim pomanjkanjem truda pomagali zapečatiti usodo nekdanjega trenerja.

"Prav bi bilo, če že govorimo o igralcih, da se izpostavijo konkretna imena, saj se nas drugače vse zasipuje z neresničnimi in umazanimi stvarmi," je zapisal Messi.

Lionel Messi "Povej imena!" Šport Messi jezno odgovoril na intervju športnega direktorja

Abidal, ki je leta 2018 na mestu športnega direktorja nasledila Roberta Fernandeza, je kljub nesoglasju s prvim zvezdnikom obdržal službo in bo z moštvo odpotoval na gostovanje v Bilbao, kjer Katalonce drevi čaka četrtfinalni obračun španskega pokala.

Quique Setién Odziv trenerja Šport "Messiju ne bom govoril, kako naj živi svoje življenje."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.