Šport > Nogomet
335 ogledov

Poraz, nato pa še slabša novica za Real

Eden Hazard Epa
Belgijski zvezdnik španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida, Eden Hazard, bo moral znova na bolniško.

Potem ko se je Eden Hazard prejšnji konec tedna vrnil po trimesečni odsotnosti zaradi težav z gležnjem, ga čaka nova daljša odsotnost, saj je obnovil poškodbo ob sobotnem prvenstvenem porazu pri Levanteju (1:0).

jürgen klopp Liga prvakov Šport Pri Atleticu jezni na Kloppa in njegove

Belgijski krilni nogometaš je skupil manjši zlom gležnja, v Španiji pa ocenjujejo, da bo z igrišč odsoten dva meseca. "Po pregledih je naša zdravniška služba ugotovila, da gre za manjši zlom mečnice na desni nogi," so v sporočilu za javnost pojasnili pri Realu.

Hazard bo tako moral izpustiti kar nekaj pomembnih tekem, začenši s sredinim dvobojem osmine finala lige prvakov proti Manchester Cityju, prihodnjo nedeljo pa še večni derbi z Barcelono, ki ima po novem na vrhu lestvice španskega prvenstva dve točki prednosti pred Realom.

V Madridu se Hazard zaenkrat ni izkazal, nekateri njegovo dosedanjo sezono opisujejo kot katastrofalno, posebej ob dejstvu, da je Real pred sezono zanj Chelseaju plačal 100 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice