Šport > Nogomet
118 ogledov

Vsi pred tv ekrane! Vrača se najelitnejše klubsko nogometno tekmovanje!

Jan Oblak LP
V torek se začenja osmina finala lige prvakov.

Nogometaši v ligi prvakov danes začenjajo boje osmine finala. Na sporedu bosta dve tekmi, že danes bo nastopil tudi klub Jana Oblaka Aletico Madrid, ki ga čaka obračun z branilcem naslova Liverpoolom. Ob 21. uri pa bo tudi tekma med Borussio Dortmund in PSG.

Josip Iličić | Avtor: Profimedia Profimedia

V izločilnem delu elitnega tekmovanja nastopajo klubi treh slovenskih nogometašev. Poleg Oblakovega Atletica še Atalanta Josipa Iličića, ki bo prvo tekmo v sredo igrala proti Valencii, takrat bo na sceni tudi Leipzig Kevina Kampla, ki bo gostoval v Londonu pri Tottenhamu.

Preostale štiri tekme osmine finala bodo 25. in 26. februarja, pari pa so Chelsea - Bayern München, Napoli - Barcelona, Real Madrid - Manchester City ter Lyon - Juventus. Povratni obračuni v tem delu tekmovanja bodo med 10. in 17. marcem.

samir handanović | Avtor: Epa Epa

V četrtek pa bodo prve tekme 1/16 finala igrali tudi v evropski ligi. V njej bodo v izločilnem delu še trije klubi s slovenskim zastopstvom; Inter Samirja Handanovića bo najprej gostoval pri Ludogorcu, Sporting Andraža Šporarja bo gostil Istanbul Basaksehir, Apoel Vida Belca pa bo gostil Basel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice