Šport > Nogomet
720 ogledov

Pri Atleticu jezni na Kloppa in njegove

jürgen klopp Epa
Povratni dvoboj bo še zelo vroč.

Nogometaši madridskega Atletica so v torek z obrambno naravnano igro, ki je značilna za stratega Diega Simenoneja, v ligi prvakov z 1:0 premagali branilce naslova. A Liverpool bo na povratni tekmi osmine finala igral pred domačimi gledalci. Strasti bodo očitno zelo vroče.

"Način na kateri igrajo... To je španski nogomet," je dvoboj s colchonerosi opisal zvezdnik angleškega kluba Virgil van Dijk, svoje nestrinjanje s taktiko Atletica, s simuliranjem, ki naj bi ga izvajali Španci, z zavlačevanjem pa so bili nezadovoljni tudi njegovi soigralci. Oglasil se je tudi trener liverpoolske zasedbe Jürgen Klopp.  

"Vsakemu, ki je gledal tekmo, je jasno, da so se na vsak način trudili, da bi Sadio Mane dobil rdeči karton. Tudi to je vsekakor del nogometa, vendar to meni ni niti malo všeč," je dejal prvi mož na klopi vodilnega moštva angleškega prvenstva. Ta je že ob polčasu zamenjal Senegalca, ki je pred tem dobil rumeni karton, tik pred glavnim odmorom pa so domači zanj zahtevali še drugega Obakrat se je po udarcu z roko ob njem zrušil Šime Vrsaljko.

Saul Niguez Liga prvakov Šport Branilci naslova klonili pri Oblaku, klonil tudi PSG

Za izjave številnih članov zasedbe Liverpoola so slišali tudi nogometaši Atletica, ameriški športni gigant ESPN pa trdi, da so Španci zdaj zelo besni. "Atleticovi zvezdniki so presenečeni zaradi obtožb na njihov račun. Verjamejo, da bi morali Klopp in njegovi igralci ostati veliki tudi ob porazu. Da bi morali razlog za poraz iskati predvsem pri sebi," je tako zapisal ESPN.

Jan Oblak in soigralci naj bi bili tako pred povratnim obračunom, ki bo na sporedu 12. marca, še dodatno motivirani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice