Šport > Nogomet
2777 ogledov

Dresi Leipziga glavna tema pogovora na spletu

wlipzig Epa
Vsaj trije nogometaši Leipziga so na tekmi s Tottenhamom nosili drugače dres kot njihovi soigralci.

Leipzig je na prvi tekmi osmine finala v gosteh premagal Tottenham (1:0). Edini zadetek na tekmi je v 58. minuti z bele točke dosegel Timo Werner.

Po tekmi se je v središču razprave na družbenih omrežjih znašlo več nogometašev Leipziga, ki sta ob tej priložnosti nosili drugačen dres kot večina članov moštva. Njihovi dresi sta se od večine ostalih razlikovali po barvi logotipa glavnega pokrovitelja ekipe.

"Ko smo se odpravili iz hotela, oprema v škatlah ni bila popolna, zato je prišlo do manjše zmešnjave. Uporabiti smo morali rezervne drese. Do povratne tekme bomo to uredili. Vsi bomo imeli enako opremo," je razložil trener Leipziga Julian Nagelsmann.

Leipzgu se zaradi napake ni potrebno bati sankcij s strani krovne evropse zveze, saj pravilnik Uefe dopušča prosto izbiro glede barve napisa, določeni sta samo velikost in pozicija na dresu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice