Samo za ženske

Foto: Žurnal24 Vadba hormonske joge je zaradi svoje preprostosti primerna tudi za ženske brez p
Hormonska joga. Z vajami nad neravnovesje.
Oglej si celoten članek

Nova vrsta joge, zasnovana, da v ženskem telesu vzpostavi ravnovesje hormonov, je primerna za vse ženske po 35. letu, še posebno koristna pa je za tiste, ki se spopadajo z menopavzo, saj omili najpogostejše težave, ki jo spremljajo. Z rednim izvajanjem vaj boste izboljšali svoje razpoloženje ter odpravili napade razdražljivosti in slabe volje, obenem pa ublažili navale vročine in podobne neprijetne telesne znake menopavze.

Izkoristite vadbo tudi za druženje. Obiskovanje tečaja vam bo poleg telesne omogočilo tudi duševno sprostitev, saj boste spoznali vrstnice, s katerimi imate najbrž veliko skupnega.

Tečaji za 300 evrov
Pravilnega izvajanja vaj joge za hormonsko ravnovesje se boste najbolje naučili na strokovno vodenih tečajih, ki so na voljo tudi pri nas. Cena štiri- oziroma petmesečnih tečajev (28–30 ur) se giblje okrog 300 evrov in je primerljiva z drugimi tovrstnimi tečaji. Če računate na to, da boste lahko vaje po končanem izobraževanju neomejeno izvajali sami doma, se investicija vsekakor izplača.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.