Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Samo za ženske

Vadba hormonske joge je zaradi svoje preprostosti primerna tudi za ženske brez p Žurnal24 main
Hormonska joga. Z vajami nad neravnovesje.

Nova vrsta joge, zasnovana, da v ženskem telesu vzpostavi ravnovesje hormonov, je primerna za vse ženske po 35. letu, še posebno koristna pa je za tiste, ki se spopadajo z menopavzo, saj omili najpogostejše težave, ki jo spremljajo. Z rednim izvajanjem vaj boste izboljšali svoje razpoloženje ter odpravili napade razdražljivosti in slabe volje, obenem pa ublažili navale vročine in podobne neprijetne telesne znake menopavze.

Izkoristite vadbo tudi za druženje. Obiskovanje tečaja vam bo poleg telesne omogočilo tudi duševno sprostitev, saj boste spoznali vrstnice, s katerimi imate najbrž veliko skupnega.

Tečaji za 300 evrov
Pravilnega izvajanja vaj joge za hormonsko ravnovesje se boste najbolje naučili na strokovno vodenih tečajih, ki so na voljo tudi pri nas. Cena štiri- oziroma petmesečnih tečajev (28–30 ur) se giblje okrog 300 evrov in je primerljiva z drugimi tovrstnimi tečaji. Če računate na to, da boste lahko vaje po končanem izobraževanju neomejeno izvajali sami doma, se investicija vsekakor izplača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.