Samski Srbi vabljeni v Grčijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nizka rodnost pesti tudi vasice in mesteca v Srbiji, ki so vse bolj prazna. Domiselnega načina, kako povečati število malčkov na ulicah svojega mesteca, so se spomnili v Jagodini.
Oglej si celoten članek

Neporočene Srbkinje, ki so že dopolnile 30 let, so bile povabljene, da se prijavijo na brezplačne počitnice v Grčijo, kjer bodo dobile družbo neporočenih prebivalcev srbskega mesta Jagodina. Idejo je dobil župan Jagodine, ki želi povečati število porok in dvigniti rodnost v svojem mestecu. V Jagodini živi veliko malce starejših neporočenih moških in žensk, zato se je župan Dragan Marković odločil, da jih povabi na brezplačen dopust v Grčijo, kjer bi se spoznali in v prihodnosti morda tudi poročili.

Žensk še manjka

Da bi se prijavilo tudi čim več žensk, so starostno mejo z 38 let spustili na 30, so povedali na mestni skupščini v Jagodini, kjer so včeraj objavili še en poziv samskim ženskam, starim med 30 in 45 let, naj se odločijo za počitnikovanje in mogoče v Grčiji spoznajo svojega bodočega moža. Doslej naj bi se na potovanje v Grčijo, ki bo konec septembra, prijavilo 150 moških in 25 žensk iz Jagodine. Ženske so torej še vedno zelo iskane!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:01 15. Avgust 2011.

    koga briga za srbijo in njihovo rodnost?? Prej izumrejo prej bo mir na balkanu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.