Sandi po zmagi v Dvoru še vedno brez nagrade

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zmagovalec resničnostnega šova Dvor se po petih letih še vedno bori in upa, da bo v kratkem preječ nagrado, ki so mu jo obljubili.
Oglej si celoten članek

Sandi Kojić, zmagovalec resničnostnega šova Dvor, ki smo ga lahko pred petimi leti gledali na televiziji Pink, še vedno ni dobil nagrade, ki si jo je prislužil. Petdeset tisoč evrov naj bi dobil, tako vsaj piše v pogodbi, mesec dni po zmagi. A se to ni zgodilo, zato se je po dolgih pregovorih in pogajanjih Sandi odločil za tožbo.

"Še vedno čakam na nagrado, ja. Tožarimo se že pet let. Oktobra naj bi bilo jasno, kakšen bo razplet.“ je povedal Sandi. Pink televizija se je kakšno leto po njegovi zmagi preimenovala v TV3 Medias.

"Na začetku so se izmikali, mi celo ponudili, da bi v zameno za denarno nagrado posneli in izdali album,“ je dodal Kojić, ki se sicer ukvarja tudi z glasbo in dodal: "Po tem, ko so opustili idejo albuma, pa so kar na enkrat poniknili in smo šli na sodišče.“

Glede na izkušnje Sandi ostaja realističen in ne upa preveč na to, da bi se kaj kmalu pokazalo, ali bo dobil nagrado ali ne.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.