Magazin > VIP
346 ogledov

Sandi po zmagi v Dvoru še vedno brez nagrade

sandi kojić Osebni arhiv
Zmagovalec resničnostnega šova Dvor se po petih letih še vedno bori in upa, da bo v kratkem preječ nagrado, ki so mu jo obljubili.

Sandi Kojić, zmagovalec resničnostnega šova Dvor, ki smo ga lahko pred petimi leti gledali na televiziji Pink, še vedno ni dobil nagrade, ki si jo je prislužil. Petdeset tisoč evrov naj bi dobil, tako vsaj piše v pogodbi, mesec dni po zmagi. A se to ni zgodilo, zato se je po dolgih pregovorih in pogajanjih Sandi odločil za tožbo.

"Še vedno čakam na nagrado, ja. Tožarimo se že pet let. Oktobra naj bi bilo jasno, kakšen bo razplet.“ je povedal Sandi. Pink televizija se je kakšno leto po njegovi zmagi preimenovala v TV3 Medias.

"Na začetku so se izmikali, mi celo ponudili, da bi v zameno za denarno nagrado posneli in izdali album,“ je dodal Kojić, ki se sicer ukvarja tudi z glasbo in dodal: "Po tem, ko so opustili idejo albuma, pa so kar na enkrat poniknili in smo šli na sodišče.“

Glede na izkušnje Sandi ostaja realističen in ne upa preveč na to, da bi se kaj kmalu pokazalo, ali bo dobil nagrado ali ne.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.