Sandrina razkošna graščina

Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock
Sandra Bullock se je nedavno s posvojenim sinčkom Louisom preselila v razkošno graščino v viktorijanskem slogu, za katero je odštela nekaj manj kot 1,8 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Sandra javnost šokirala z novico, da že od januarja vzgaja štirimesečnega posvojenega sinčka Louisa, je zdaj presenetila z nakupom graščine, ki je po igralkinih besedah "popolna za vzgajanje otroka."

 

"Skromen" domek za dva

Luksuzno domovanje, za katerega je zvezdnica odštela 1,8 milijona evrov je bilo zgrajeno leta 1860 in se razprostira na kar 6.615 kvadratnih metrih. Razkošna graščina se med drugim lahko pohvali s petimi spalnicami, štirimi kopalnicami, bogato okrašenimi lestenci in velikim bazenom na vrtu.

 

45-letna igralka je razkrila, da je novo hišo kupila že lanskega junija, skupaj z možem Jessejem Jamesom. Ker je Sandra aprila letos vložila prošnjo za ločitev, se je na veliko posestvo pred kratkim vselila sama, s posvojencem.

 

Fotografije Sandrinega novega doma si lahko ogledate v pripeti galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.