Magazin > VIP
17 ogledov

Sandrina razkošna graščina

Sandra Bullock
1/10
Žurnal24 main
Sandra Bullock se je nedavno s posvojenim sinčkom Louisom preselila v razkošno graščino v viktorijanskem slogu, za katero je odštela nekaj manj kot 1,8 milijona evrov.

Po tem, ko je Sandra javnost šokirala z novico, da že od januarja vzgaja štirimesečnega posvojenega sinčka Louisa, je zdaj presenetila z nakupom graščine, ki je po igralkinih besedah "popolna za vzgajanje otroka."

 

"Skromen" domek za dva

Luksuzno domovanje, za katerega je zvezdnica odštela 1,8 milijona evrov je bilo zgrajeno leta 1860 in se razprostira na kar 6.615 kvadratnih metrih. Razkošna graščina se med drugim lahko pohvali s petimi spalnicami, štirimi kopalnicami, bogato okrašenimi lestenci in velikim bazenom na vrtu.

 

45-letna igralka je razkrila, da je novo hišo kupila že lanskega junija, skupaj z možem Jessejem Jamesom. Ker je Sandra aprila letos vložila prošnjo za ločitev, se je na veliko posestvo pred kratkim vselila sama, s posvojencem.

 

Fotografije Sandrinega novega doma si lahko ogledate v pripeti galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.