Sanja bo grešila

Foto: Žurnal24 Sanja napoveduje svojo novo pesem.
Nekdanja misica, televizijska voditeljica, v zadnjem času pa predvsem pevka Sanja Grohar se te dni skrbno pripravlja in napoveduje svojo novo pesem.
Oglej si celoten članek

Pri nastajanju nove skladbe z naslovom Greh v pesku je Sanji Grohar pomagala skupina priznanih glasbenikov, in sicer je besedilo napisal raper Rok Trkaj, za glasbeno podlago pa je poskrbel že preverjeni "hitmejker" Miha Hercog, ki je do sedaj spisal večino uspešnic Saše Lendero. "S Trkajem odlično sodelujeva in se mu zahvaljujem za pomoč pri nastajanju besedil. Sicer pa bi pesem ocenila za bolj lahkotno, poletno in drugačno. Upam, da bodo ljudje pesem vzljubili," je povedala Sanja, ki bo komad premierno predstavila jutri na zaključni prereditvi Adam in Eva z napako. Prikupna Kranjčanka pa kljub novi uspešnici že pridno ustvarja naprej. Trkaj je že dal pečat tudi njeni drugi pesmi Črni dež, ki jo bo lepotička izdala jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.