Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Sanja bo grešila

Sanja napoveduje svojo novo pesem. Žurnal24 main
Nekdanja misica, televizijska voditeljica, v zadnjem času pa predvsem pevka Sanja Grohar se te dni skrbno pripravlja in napoveduje svojo novo pesem.

Pri nastajanju nove skladbe z naslovom Greh v pesku je Sanji Grohar pomagala skupina priznanih glasbenikov, in sicer je besedilo napisal raper Rok Trkaj, za glasbeno podlago pa je poskrbel že preverjeni "hitmejker" Miha Hercog, ki je do sedaj spisal večino uspešnic Saše Lendero. "S Trkajem odlično sodelujeva in se mu zahvaljujem za pomoč pri nastajanju besedil. Sicer pa bi pesem ocenila za bolj lahkotno, poletno in drugačno. Upam, da bodo ljudje pesem vzljubili," je povedala Sanja, ki bo komad premierno predstavila jutri na zaključni prereditvi Adam in Eva z napako. Prikupna Kranjčanka pa kljub novi uspešnici že pridno ustvarja naprej. Trkaj je že dal pečat tudi njeni drugi pesmi Črni dež, ki jo bo lepotička izdala jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.