Sanja Grohar je samska

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanja misica in pevka Sanja Grohar naj bi se razšla s svojim dolgoletnim fantom Pedrom Luisom, znanim kot Samijem.
Oglej si celoten članek

Lepotička Sanja Grohar se je po naših informacijah že pred novim letom razšla s svojim španskim izbrancem Samijem, s katerim je bila tudi zaročena. Sami naj bi novoletne praznike preživel doma v Španiji, Sanja pa v družbi svojih prijateljev, med katere spada tudi mister Slovenije Žan Cvet. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da naj bi se nekdanja zaljubljenca razšla, ker naj bi zveza na relaciji Španija–Slovenija postajala preveč naporna. Novičko o koncu njune zveze smo želeli preveriti pri Sanji, a se na naše klice ne oglaša.

Sanja in Sami sta se spoznala pred dobrimi tremi leti v Španiji, le leto zatem pa sta svojo zvezo okronala z zaroko. S poroko, ki sta jo želela organizirati v Barceloni, sta odlašala kar nekaj časa, zdaj pa je očitno padla v vodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:47 3. Januar 2012.

    ajde miško , o kojoj naciji ti to...??

  • 13:39 3. Januar 2012.

    težko je obdržati zvezo, če so 2 povsem različne države, odkoder izhajata. žena je šla iskati očeta, polbrate in polsestre. …

  • 12:45 3. Januar 2012.

    al pa če je iz Uzbekistana, primitivc. Kaj je to važn?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.