Magazin > VIP
47 ogledov

Sanja Grohar je samska

Sanja Grohar Mediaspeed.net
Nekdanja misica in pevka Sanja Grohar naj bi se razšla s svojim dolgoletnim fantom Pedrom Luisom, znanim kot Samijem.

Lepotička Sanja Grohar se je po naših informacijah že pred novim letom razšla s svojim španskim izbrancem Samijem, s katerim je bila tudi zaročena. Sami naj bi novoletne praznike preživel doma v Španiji, Sanja pa v družbi svojih prijateljev, med katere spada tudi mister Slovenije Žan Cvet. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da naj bi se nekdanja zaljubljenca razšla, ker naj bi zveza na relaciji Španija–Slovenija postajala preveč naporna. Novičko o koncu njune zveze smo želeli preveriti pri Sanji, a se na naše klice ne oglaša.

Sanja in Sami sta se spoznala pred dobrimi tremi leti v Španiji, le leto zatem pa sta svojo zvezo okronala z zaroko. S poroko, ki sta jo želela organizirati v Barceloni, sta odlašala kar nekaj časa, zdaj pa je očitno padla v vodo.

Komentarjev 5
  • kapibara 14:47 03.januar 2012.

    ajde miško , o kojoj naciji ti to...??

  • zlatane 13:39 03.januar 2012.

    težko je obdržati zvezo, če so 2 povsem različne države, odkoder izhajata. žena je šla iskati očeta, polbrate in polsestre. oče je pokojni, od 3 polbratov in 3 polsester pa niti en ni pokazal volje, da se vidimo. nategovali so ...prikaži več nas 5 let, da je vse v redu, niso odpisali v prvo 3 leta in še kasneje 2 leti, torej v 5 letih 2 pismi, kjer so sporočali, da je vse v redu. potem sem ukrepal jaz in ženi rekel, lahko jim pišeš, jaz pa se na pismo več ne podpišem, ker se s tem več ne strinjam, kar počne, da se ponižuje. sedaj mineva 6 let, odkar je žena zadnjič dala glas od sebe in v 6 letih niso več pokazali kake koli volje, da se stiki vspostavijo nazaj, sicer pa jih nekako itak ni bilo. španci pa so itak gnilobe, kateri so in neka peščica zelo dobrih ljudi, telenovele so realno stanje ljudi iz teh krajev

  • tralala 12:45 03.januar 2012.

    al pa če je iz Uzbekistana, primitivc. Kaj je to važn?