Sanja: Paše mi, da me nihče ne prepozna

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Nekdanja misica Sanja Grohar se je že pred nekaj meseci preselila v London, kjer namerava tudi ostati.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar je domovino zamenjala za svetovno prestolnico London, kjer sta s fantom Matejem našla svoj novi dom. Nekdanja misica in pevka je za revijo Lea povedala, da se jima je tveganje selitve v povsem drugačno mesto obrestovalo in da sta tam že našla službi. "Pri nas, v Sloveniji, se kriza pozna na vseh področjih in London ponuja veliko priložnosti tako za Mateja kot zame. In dokler sva mlada, je seveda lažje."

Rjavolaska se tudi v Londonu še vedno posveča glasbi, veliko dela pa ima tudi s svojim modnim blogom, ki je po njenih besedah postal že precej prepoznaven. Sicer pa ji je v britanski prestolnici najbolj všeč to, da je lahko zelo sproščena in da ni deležna pozornosti ljudi kot v Sloveniji. "Po resnici mi paše biti normalna punca z ulice, paše mi, da me nihče ne prepozna. Ljudje mi dajejo možnosti brez predsodkov," je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:58 2. April 2014.

    Ja v Sloveniji je tak STAR , da še po ulci ne more hodit. Pa kaj si pičke blesave vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.