Magazin > VIP
31 ogledov

Sanja: Paše mi, da me nihče ne prepozna

Sanja Grohar Osebni arhiv
Nekdanja misica Sanja Grohar se je že pred nekaj meseci preselila v London, kjer namerava tudi ostati.

Sanja Grohar je domovino zamenjala za svetovno prestolnico London, kjer sta s fantom Matejem našla svoj novi dom. Nekdanja misica in pevka je za revijo Lea povedala, da se jima je tveganje selitve v povsem drugačno mesto obrestovalo in da sta tam že našla službi. "Pri nas, v Sloveniji, se kriza pozna na vseh področjih in London ponuja veliko priložnosti tako za Mateja kot zame. In dokler sva mlada, je seveda lažje."

Rjavolaska se tudi v Londonu še vedno posveča glasbi, veliko dela pa ima tudi s svojim modnim blogom, ki je po njenih besedah postal že precej prepoznaven. Sicer pa ji je v britanski prestolnici najbolj všeč to, da je lahko zelo sproščena in da ni deležna pozornosti ljudi kot v Sloveniji. "Po resnici mi paše biti normalna punca z ulice, paše mi, da me nihče ne prepozna. Ljudje mi dajejo možnosti brez predsodkov," je dejala.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 20:58 02.april 2014.

    Ja v Sloveniji je tak STAR , da še po ulci ne more hodit. Pa kaj si pičke blesave vse ne zamišljajo ! A ja pa svet se vrti okoli tebe si pozabila povedati in to je tisto , kar ...prikaži več te najbolj moti ! Mogoče se ti pa sam u glav vrti ?