Sanja spet za Playboy

Foto: Žurnal24 Sanja Grohar se je že četrtič slikala za popularno revijo. Tokrat zgolj zaradi p
Sanja Grohar, ki te dni s polno paro promovira svojo kolekcijo džinsa, se je znova postavila pred objektiv Playboyevega fotografa.
Oglej si celoten članek

Sanja bo tako v popularni moški reviji že četrtič, a tokrat prvič na modnih straneh. Predstavlja namreč moško in žensko kolekcijo džinsa, ki ga ustvarjata s svojim zaročencem Samijem. Sami je prav tako na fotografijah, a za razliko od svoje drage povsem oblečen.

"Gre za modne fotografije, zato ni nobene potrebe, da bi bil Sami slečen. Sicer pa se pri Playboyu slačijo le dekleta," nam je Sanja odgovorila na vprašanje, zakaj je Sami poleg nje, ki je skoraj povsem gola, zakrit do vratu.

Tokratno snemanje je bilo za nekdanjo misico, pevko in novopečeno oblikovalko lažje kot predhodna. "Ja, bilo je lažje, saj nisem bila gola. Bilo pa je naporno, ker je trajalo cel dan in še zelo je pihalo," nam je zaupala Sanja, ki si jo boste v Playboyu lahko ogledali že 14. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.