Magazin > VIP
174 ogledov

Sanja spet za Playboy

Sanja Grohar se je že četrtič slikala za popularno revijo. Tokrat zgolj zaradi p Žurnal24 main
Sanja Grohar, ki te dni s polno paro promovira svojo kolekcijo džinsa, se je znova postavila pred objektiv Playboyevega fotografa.

Sanja bo tako v popularni moški reviji že četrtič, a tokrat prvič na modnih straneh. Predstavlja namreč moško in žensko kolekcijo džinsa, ki ga ustvarjata s svojim zaročencem Samijem. Sami je prav tako na fotografijah, a za razliko od svoje drage povsem oblečen.

"Gre za modne fotografije, zato ni nobene potrebe, da bi bil Sami slečen. Sicer pa se pri Playboyu slačijo le dekleta," nam je Sanja odgovorila na vprašanje, zakaj je Sami poleg nje, ki je skoraj povsem gola, zakrit do vratu.

Tokratno snemanje je bilo za nekdanjo misico, pevko in novopečeno oblikovalko lažje kot predhodna. "Ja, bilo je lažje, saj nisem bila gola. Bilo pa je naporno, ker je trajalo cel dan in še zelo je pihalo," nam je zaupala Sanja, ki si jo boste v Playboyu lahko ogledali že 14. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.