Sanjal o oralnem seksu s sinom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Stephen Collins naj bi pred rojstvom svoje edinke ženi dejal, da je vesel, da ne bosta dobila sina. Sanjal je namreč o oralnem seksu s sinom.
Oglej si celoten članek

Koliko umazanega perila bosta Stephen Collins in njegova skorajda bivša žena Faye Grant še oprala. Na dan je prišlo elektronsko sporočilo, ki ga je Collinsu poslala Grantova in v katerem se spominja časa tik pred rojstvom njune edinke.

"Pripomba, ki si jo izrekel tik preden sem rodila najino hčerko - rekel si, da si upal, da ne bo fantek, saj nisi vedel, ali bi se lahko zadržal, da ne bi vzel njegovega malega penisa v svoja usta - je bila dovolj velik namig, da si bolan ..." je v sporočilu, ki ga razkriva TMZ zapisala Grantova. "Že takrat bi morala slediti svojemu občutku in pred 14 leti spet in te vreči na cesto." 

Njene navedbe vir blizu Collinsa zanika. Igralec naj ne bi nikoli dobil takšnega sporočila, niti naj ne bi v postopku ločitve tega omenila. 

Collins je pod drobnogledom javnosti, odkar je prišla na dan novica, da je osumljen spolnega nadlegovanja mladoletnih deklet. Priznanje je skrivoma posnela njegova žena, medtem ko sta bila pri zakonskem terapevtu. Collins naj bi priznal spolno nadlegovanje treh mladoletnic. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.