Magazin > VIP
69 ogledov

Sanjal o oralnem seksu s sinom

stephen collins Profimedias
Stephen Collins naj bi pred rojstvom svoje edinke ženi dejal, da je vesel, da ne bosta dobila sina. Sanjal je namreč o oralnem seksu s sinom.

Koliko umazanega perila bosta Stephen Collins in njegova skorajda bivša žena Faye Grant še oprala. Na dan je prišlo elektronsko sporočilo, ki ga je Collinsu poslala Grantova in v katerem se spominja časa tik pred rojstvom njune edinke.

"Pripomba, ki si jo izrekel tik preden sem rodila najino hčerko - rekel si, da si upal, da ne bo fantek, saj nisi vedel, ali bi se lahko zadržal, da ne bi vzel njegovega malega penisa v svoja usta - je bila dovolj velik namig, da si bolan ..." je v sporočilu, ki ga razkriva TMZ zapisala Grantova. "Že takrat bi morala slediti svojemu občutku in pred 14 leti spet in te vreči na cesto." 

Njene navedbe vir blizu Collinsa zanika. Igralec naj ne bi nikoli dobil takšnega sporočila, niti naj ne bi v postopku ločitve tega omenila. 

Collins je pod drobnogledom javnosti, odkar je prišla na dan novica, da je osumljen spolnega nadlegovanja mladoletnih deklet. Priznanje je skrivoma posnela njegova žena, medtem ko sta bila pri zakonskem terapevtu. Collins naj bi priznal spolno nadlegovanje treh mladoletnic. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.