Sanjski moški: Ana Pusovnik ni lagala, tukaj je dokaz!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ko je prišla Mary Ševo z zmenka z Gregorjem, je najdaljši nos imela Ana Pusovnik.
Oglej si celoten članek

Sanjski moški Gregor Čeglaj je na dvorec Zemono odpeljal Mary Ševo. Kdo gre z njim, so določila dekleta, in Gregor ni bil najbolj zadovoljen, saj med njim in temnolaso lepotico komunikacija preprosto ne steče – vsaj ne tako, kot bi si želel Gregor. 

Ko je Mary prišla z zmenka in povedala, da sta imela zasebni koncert Marka Vozlja, ki ga sanjski moški zelo občuduje, se je obraz najbolj zmračil Ani Pusovnik, ki je pripomnila, da je bil ta zmenek namenjen njej, saj je nekoč igrala v Markovem spotu.

In res! Lepotico lahko vidite v spotu za pesem Ljubi se z menoj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:33 8. Junij 2021.

    Ta je pa hitro začela sama sebe vnovčevati. Se mi smili.

  • 14:35 8. Junij 2021.

    Ni mi čisto jasna tele deklica Ana. Zadnjič je razlagala kako verna in tradicionalna je njena družina, po drugi strani …

  • 12:12 8. Junij 2021.

    Kaj je preveč, je preveč ! uredništvo in avtor, naj preneha objavljat te neumnosti, ki jih noben normalen bralec ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.