Sanjski moški: Carmen se je vrgla v nov posel, njeni izdelki ne bodo za vsak žep

Foto: Tija Ažman
Foto: Tija Ažman
Kmalu bo na trg prišla njena kolekcija.
Oglej si celoten članek

"Kmalu prihaja kolekcija By Carmen. Šlo bo za posebne izdelke, najbolj ponosna pa sem na to, da bodo v celoti narejeni v Sloveniji," je na Instagramu najavila Carmen Osovnikar, znana iz šova Sanjski moški. 

Za kakšne izdelke točno gre, še noče razkriti, je pa objavila čipke, kar morda pomeni, da gre za spodnje perilo.

"Gre za nekaj edinstvenega, nekaj, kar predstavlja mene, nekoga, ki je drugačen, poseben, zanimiv ..." je povedala za Žurnal24 in še razkrila, da bodo to izdelki "višjega standarda". "Izdelano bo v Sloveniji. Gre za ročno delo in ne za izdelek iz Kitajske, na katerega bi nalepili moje ime. Cena ne bo vrtoglava, ne bo pa nizka. Srednje visoka."

Carmen je k sodelovanju povabilo slovensko podjetje. "Predstavljala bom to linijo in tudi njihovo blagovno znamko," se je še pohvalila visokorasla svetlolaska, ki bo vsak kos, ki bo šel v prodajo, pregledala in pokomentirala. "Kolekcija bo namenjena vsem ženskam, ki si upajo," je še poudarila. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.