Magazin > VIP
15214 ogledov

Sanjski moški: Carmen se je vrgla v nov posel, njeni izdelki ne bodo za vsak žep

carmen osovnikar Tija Ažman
Kmalu bo na trg prišla njena kolekcija.

"Kmalu prihaja kolekcija By Carmen. Šlo bo za posebne izdelke, najbolj ponosna pa sem na to, da bodo v celoti narejeni v Sloveniji," je na Instagramu najavila Carmen Osovnikar, znana iz šova Sanjski moški. 

Za kakšne izdelke točno gre, še noče razkriti, je pa objavila čipke, kar morda pomeni, da gre za spodnje perilo.

"Gre za nekaj edinstvenega, nekaj, kar predstavlja mene, nekoga, ki je drugačen, poseben, zanimiv ..." je povedala za Žurnal24 in še razkrila, da bodo to izdelki "višjega standarda". "Izdelano bo v Sloveniji. Gre za ročno delo in ne za izdelek iz Kitajske, na katerega bi nalepili moje ime. Cena ne bo vrtoglava, ne bo pa nizka. Srednje visoka."

Carmen je k sodelovanju povabilo slovensko podjetje. "Predstavljala bom to linijo in tudi njihovo blagovno znamko," se je še pohvalila visokorasla svetlolaska, ki bo vsak kos, ki bo šel v prodajo, pregledala in pokomentirala. "Kolekcija bo namenjena vsem ženskam, ki si upajo," je še poudarila. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.