Sanjski moški: Kakšen šok, Gregor izločil veliko favoritko

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To sta superfinalistki.
Oglej si celoten članek

"To je dan, ki sem se ga najbolj bal,“ je Poptevejev Sanjski moški Gregor Čeglaj izjavil pred predzadnjo podelitvijo vrtnic, na kateri so bile prisotne le tri kandidatke – Anja, Tjaša in Kaja. Lepotec je še dejal, da je z vsako od njih doživel posebno zgodbo, ki mu veliko pomeni, in da bo odločitev, kateri dve dekleti bosta lahko spoznali njegove najbližje, sprejel s težkim srcem.

Na veliko presenečenje je domov poslal Kajo Casar, s katero se je izjemno dobro ujel, saj je tudi ona velika športna navdušenka. Gregorju je bila zelo všeč njena bojevita narava, motilo pa ga je, da Kaja doslej še ni imela resnega fanta. Med zadnjim pogovorom jo je vprašal, ali meni, da bi morala "še malo živeti“. Kaja mu je sicer zagotovila, da je ne zanimajo avanture in da sta njena starša, ki sta skupaj že od srednje šole, njena velika vzornika.
Foto: POP TV kaja casar
Ko je videla, da je vrtnico dobila Tjaša, je bila Kaja vidno šokirana. Pozneje je dejala, da te odločitve ni pričakovala. "Zato mi je mogoče še toliko težje,“ je še povedala, a dodala, da ji ni žal, da je šla v šov.
Gregor ji je v slovo povedal, da bi si vsak želel biti v njeni družbi, da je čudovita ženska in da je vesel, da jo je spoznal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.