Magazin > VIP
11611 ogledov

Sanjski moški: Kakšen šok, Gregor izločil veliko favoritko

gregor čeglaj POP TV
To sta superfinalistki.

"To je dan, ki sem se ga najbolj bal,“ je Poptevejev Sanjski moški Gregor Čeglaj izjavil pred predzadnjo podelitvijo vrtnic, na kateri so bile prisotne le tri kandidatke – Anja, Tjaša in Kaja. Lepotec je še dejal, da je z vsako od njih doživel posebno zgodbo, ki mu veliko pomeni, in da bo odločitev, kateri dve dekleti bosta lahko spoznali njegove najbližje, sprejel s težkim srcem.

Na veliko presenečenje je domov poslal Kajo Casar, s katero se je izjemno dobro ujel, saj je tudi ona velika športna navdušenka. Gregorju je bila zelo všeč njena bojevita narava, motilo pa ga je, da Kaja doslej še ni imela resnega fanta. Med zadnjim pogovorom jo je vprašal, ali meni, da bi morala "še malo živeti“. Kaja mu je sicer zagotovila, da je ne zanimajo avanture in da sta njena starša, ki sta skupaj že od srednje šole, njena velika vzornika.

kaja casar | Avtor: POP TV POP TV

Ko je videla, da je vrtnico dobila Tjaša, je bila Kaja vidno šokirana. Pozneje je dejala, da te odločitve ni pričakovala. "Zato mi je mogoče še toliko težje,“ je še povedala, a dodala, da ji ni žal, da je šla v šov.
Gregor ji je v slovo povedal, da bi si vsak želel biti v njeni družbi, da je čudovita ženska in da je vesel, da jo je spoznal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.