Sanjski moški: Ko je videl, s kom mora na zmenek, je vzkliknil "joj"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kdo gre na zmenek, so tokrat določila dekleta.
Oglej si celoten članek

Gregor Čeglaj si tokrat ni izbral niti zmenka niti dekleta, ki mu je delalo družbo. Kdo gre z lepotcem na zmenek, so namreč z glasovanjem določile kandidatke. Izbrale so Mary, ker so vedele, da med njo in Gregorjem "škripa“. 

Foto: POP TV gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo
To tudi drži … Ko je Gregor videl, koga so določile, je rekel: "Joj, Mary so mi dale. Upam, da nama bo stekla komunikacija. Punca je zelo hladna.“ Kljub težavam pa je Gregor pozneje dodal, da ji bo dal še eno priložnost, da pokaže svojo nežno plat.

Odpeljala sta se v dvorec Zemono, kjer ju je čakal koncert Marka Vozlja, ki ga Gregor občuduje. Ko je videl, kdo stoji pred njima, je bil šokiran in obraz se mu je razlezel v velik nasmeh (fotografija spodaj).

Foto: POP TV gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo
Gregor je celo zapel, saj je poznal besedilo, Mary pa je ostala tiho, kar Gregorju ni ostalo prikrito. 

"Glede na to, da meni slovenska glasba, specifično Marko, veliko pomeni, Mary pa ta glasba ni zares blizu ... Lahko je reči, da uživa, da ji je všeč, dejansko pa mislim, da ni tako, in da bi to znal biti najin trn v peti,“ meni Gregor. Mary v tem ne vidi težave, saj meni, da se je treba v zvezi prilagajati.

Foto: POP TV gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo
Kljub napetemu vzdušju pa je padel poljub, ki sta ga zvezdi šova videli popolnoma drugače. Gregor pravi, da je bil le nedolžen poljub, Mary pa se je v tem trenutku počutila posebno – kot bi bila njegovo dekle.

Gregor se je po koncertu želel pogovoriti o težavah, ki jih čuti med njima. Lepotici je še enkrat povedal, da mora tudi slišati, da je ženski všeč in v njenih besedah čutiti nežnost. Mary je priznala, da je posebna in odrezava, a mu zagotovila, da ji je všeč.
V kamero je pozneje povedala, da Gregor očitno išče "nekaj, kar je že imel“, in dodala, da bi bilo morda dobro, če bi spremenil mnenje, ker se več kot očitno z nekdanjimi partnerkami ni obneslo in bi moral poskusiti kaj novega. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:00 7. Junij 2021.

    A to sploh še kdo gleda???

  • 15:25 7. Junij 2021.

    Degutantno !

  • 14:11 7. Junij 2021.

    Kdo bi si mislil, da je oddaja prav zanimiva, predvsem iz vidika psiholoških dejavnikov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.