Sanjski moški: Med Gregorjevimi "izbrisankami" pristalo še eno dekle

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Po moje ni primeren za Sanjskega moškega," je kritična ena izmed njegovih izpadlih kandidatk.
Oglej si celoten članek

Gregor Čeglaj svoje kandidate iz šova Sanjski moški na družbenih omrežjih blokira kot za stavo. Poleg Ane, Pie in Mary se je na seznamu blokiranih znašla še Lara Goršek Kos.

Foto: POP TV lara goršek kos

"Res je, blokiral me je po moji zgodbi, ki sem jo na Instagramu objavila v ponedeljek, po tem, ko je v vlogu Katke Bogataj namignil, da nobena izmed nas ni sanjska. To se mi je zdelo poniževalno do nas, zato sem se javno vprašala, ali je on sanjski? In pa zapisala, da je Slovenijo zavajal o svojem delovnem mestu, pil na zabavah, vsem dekletom govoril isto in tudi sam objavljal provokativne fotografije, za katere mu ravno tako plačujejo (kot to očita Ani). Razumem, da je užaljen, a potem naj se ne obnaša tako, da nam vrže še več materiala za glodanje," je razložila Lara.

Foto: Instagram Lara Goršek Kos

Zelo ostra pa je tudi do tega, da ga je Pop sploh postavil v vlogo Sanjskega moškega: "Po moje ni ravno primeren za Sanjskega moškega. Ni vse v videzu, pomembnejši je karakter. Tako kot se obnaša, zagotovo ne išče partnerke v šovu. Ta fant, moški mu ne morem reči, je stopil v prevelike čevlje in zdaj malo plava. Pa saj mu ni lahko, vem, da ga napadajo z vseh strani."

Foto: Ana Gregorič Gregor Čeglaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:25 20. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

  • 15:26 19. Junij 2021.

    No ja. Tako sanjski in brez hrbtenice, da je , ko je pokasiral honorar in popljuval vse s katerimi se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.