Magazin > VIP
55457 ogledov

Sanjski moški: Med Gregorjevimi "izbrisankami" pristalo še eno dekle

gregor čeglaj Facebook
"Po moje ni primeren za Sanjskega moškega," je kritična ena izmed njegovih izpadlih kandidatk.

Gregor Čeglaj svoje kandidate iz šova Sanjski moški na družbenih omrežjih blokira kot za stavo. Poleg Ane, Pie in Mary se je na seznamu blokiranih znašla še Lara Goršek Kos.

lara goršek kos | Avtor: POP TV POP TV

"Res je, blokiral me je po moji zgodbi, ki sem jo na Instagramu objavila v ponedeljek, po tem, ko je v vlogu Katke Bogataj namignil, da nobena izmed nas ni sanjska. To se mi je zdelo poniževalno do nas, zato sem se javno vprašala, ali je on sanjski? In pa zapisala, da je Slovenijo zavajal o svojem delovnem mestu, pil na zabavah, vsem dekletom govoril isto in tudi sam objavljal provokativne fotografije, za katere mu ravno tako plačujejo (kot to očita Ani). Razumem, da je užaljen, a potem naj se ne obnaša tako, da nam vrže še več materiala za glodanje," je razložila Lara.

Lara Goršek Kos | Avtor: Instagram Instagram

Zelo ostra pa je tudi do tega, da ga je Pop sploh postavil v vlogo Sanjskega moškega: "Po moje ni ravno primeren za Sanjskega moškega. Ni vse v videzu, pomembnejši je karakter. Tako kot se obnaša, zagotovo ne išče partnerke v šovu. Ta fant, moški mu ne morem reči, je stopil v prevelike čevlje in zdaj malo plava. Pa saj mu ni lahko, vem, da ga napadajo z vseh strani."

Gregor Čeglaj | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

 
Komentarjev 2
  • Brenda_Elkins 11:25 20.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

  • Anion6anion 15:26 19.junij 2021.

    No ja. Tako sanjski in brez hrbtenice, da je , ko je pokasiral honorar in popljuval vse s katerimi se je pred kamerami zalizoval, ušel v Ameriko. Tam mu še laboratorijskega pribora ne bodo zaupali, da bi ga čistil.