Magazin > VIP
52122 ogledov

Uff, kandidatke iz šova Gregorja Čeglaja javno pribile na križ, to pravi on!

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo POP TV
Zdi se, da se pravi šov odvija po šovu …

Med nekaterimi kandidatkami šova Sanjski moški in sanjskim Gregorjem Čeglajem je močno završalo. Celo tako, da je Gregor kar tri dekleta blokiral na Instagramu. In sicer Ano Pusovnik, Pio Gavrič in Mary Ševo. Sedaj drug drugega obtožujejo, kdo je bolj otročji. 

sanjski moški, ana pusovnik | Avtor: POP TV POP TV

"Jaz se ne kregam, sem se pa odločil, da osebe, ki niso primerne za moje prijatelje na Instagramu, blokiram. Tako sem se odločil, jaz že vem, zakaj. Do konca oddaje tega več ne mislim komentirati. Se mi pa punce smilijo, da pozornost, ki bo trajala točno do zadnje oddaje, iščejo na tak način. V življenju so pomembnejše stvari od tega, kdo je koga blokiral. Naj se raje pogovarjajo o tem, kako bodo v življenju uspele, ne pa pregovarjajo po Instagramu, kar je žalostno za odrasle punce," je situacijo za zurnal24.si komentiral Gregor.

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo | Avtor: POP TV POP TV

Medtem pa Mary in Pii ni čisto jasno, kaj jima tako globoko zameri. "Ni mi jasno, zakaj me je blokiral. Modra zaradi intervjujev, ki sem jih dala pri Denisu Avdiću in za Svet na Kanalu A, čeprav nisem rekla nič proti njemu. Po šovu tudi nisva bila v kontaktu, le za rojstni dan sem mu čestitala, tako da mi res ni jasno," pravi Mary.

pia gavrič | Avtor: POP TV POP TV

Pia pa meni, da se je Gregor šele po šovu pokazal v realni luči in da tega ne želi slišati.  "Z njim se nisem pogovarjala že en mesec. Morda me je blokiral zaradi izjave v članku, da smo vse tekmovalke sponzoruše in da je tudi Gregor sponzoruša. Ali pa zaradi intervjuja s Katko Bogataj, ki sem ga delila in pripisala 'sanjski moški' v narekovajih. Tam je namreč rekel nekaj v stilu, da ni nobena izmed nas sanjska. Tudi on v naših očeh ni tako sanjski kot se je kazal v oddaji in mislim, da tega ne sprejme. Otročji je, boli ga ego in nas zato blokira," pa je mnenja Pia.

Komentarjev 2
  • Albatroz 06:00 16.junij 2021.

    Vsak ima svojo pot, vedi pa Gregor tak kot ti je lepo brez … ti nebo nikoli, nene razumi narobe nič ni narobe imeti družino ustvarjati skupaj, načrtovati. Vendar ženska je ženska in za to je razlog, moškemu je dovolj ...prikaži več 10€ nenačrtovanega na mesec.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 02:13 16.junij 2021.

    Meni tale fantič zgleda čisto preveč ok in prezrel, da bi se spečal s katero od punc iz oddaje. Škoda, ker si je šel mazati svoje dobro ime, za nekaj drobiža in reklame. Lahko bi uspel tudi na drugačen način.

Sorodne novice