Magazin > VIP
53467 ogledov

Znana podjetnica ostro nad Gregorja: "Gregor, naj ti pojasnim manire"

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo POP TV
Miša Margan, ki se je tudi sama nekoč preizkusila v vlogi televizijske Sanjske ženske, zelo kritična do obnašanja Gregorja Čeglaja.

Podjetnica in novinarka Miša Margan je v čevlje Sanjske ženske stopila leta 2005, zato dobro ve, kako potekajo tovrstni šovi. Pravi, da pred kamerami zelo težko spoznaš ljubezen, saj se vse dogaja zelo hitro in intenzivno, zato ni veliko časa, da bi z nekom stkal bolj globoko povezavo. 

miša margan | Avtor: Aleš Kocbek Aleš Kocbek

Zelo pa jo je zmotila izjava, ki jo je aktualni sanjski moški Gregor Čeglaj pred dnevi podal vlogerki Katki Bogataj. Na vprašanje, ali misli, da je bilo v šovu sploh kakšno sanjsko dekle, je odgovoril: "Vsak, ki me vidi, me vpraša, če sem izbral sanjsko žensko. Človek božji, sanjski moški išče partnerico, ne pa sanjske ženske. Druga stvar. Ne, to bo zelo grdo ... Se je tebi zdela kakšna sanjska? Kakšno je tvoje stališče, mojega ne bom povedal."

Vsako dekle, ki se je prijavilo v šov, v katerem nekdo dobi naziv Sanjski si zasluži, da se obravnava s spoštovanjem. Da jo moški postavi na piedestal. Gregor je še premlad, nezrel, čeprav je dopolnil 31 let. Morda bo znal ceniti žensko, ko bo v letih mojega moža.

Tako pa je ta izjava pogrela Mišo. "Malo ironično, zaničljivo in posmehovalno je tole zvenelo. In tukaj se moram postaviti na stran deklet. Že v času mojega šova, davnega leta 2005 (Mislim, da je bil takrat naš Sanjski moški Gregor star dobrih 15 let) so me številni ogovarjali o tej sanjskosti. Kdo in kakšna je sanjska ženska, sanjski moški… Sanjski partner, sanjska žena… sanjski otrok. Gregor, naj ti pojasnim manire, ki bi jih pripisala 'sanjskemu moškemu'. Sama sem vedno govorila, da se v vsakem od nas skriva 'sanjski moški in sanjska ženska'. Predvsem partnerju, ki si ga izbere. Vsako dekle v šovu je in bo sanjsko dekle za tistega - tisto, ki jo bo ljubil. A ni tako? Vsako dekle, ki se je prijavilo v šov, v katerem nekdo dobi naziv Sanjski si zasluži, da se obravnava s spoštovanjem. Da jo moški postavi na piedestal. Gregor je še premlad, nezrel, čeprav je dopolnil 31 let. Morda bo znal ceniti žensko, ko bo v letih mojega moža. Ko se bo naučil, kaj pomeni da žensko razvajaš, jo ceniš, ji daš priložnosti in jo podpiraš. Pri njemu pa se vidi, da ga razdajajo hormoni. Zelo lepo mu tečejo besede teorije (sploh, ko poudarja, kako zelo si želi družine, ljubezni ipd.), ko pa preidemo v prakso, pa mu tole precej šepa. Vidi se, da je mladenič željan zabav, avantur in pozornosti. Konec koncev mora zdivjati," je bila ostra Marganova.

Zelo lepo mu tečejo besede teorije (sploh, ko poudarja, kako zelo si želi družine, ljubezni ipd.), ko pa preidemo v prakso, pa mu tole precej šepa. Vidi se, da je mladenič željan zabav, avantur in pozornosti. Konec koncev mora zdivjati.

Komentirala pa je tudi eno izmed kandidatk, ki jo je Gregor označil za hladno: "Mary (Ševo, op. a.) ni hladna, Mary je ženska, ki je pri svojih 34 letih prišla do točke, kjer ve, kaj si želi in kaj ne. Vsekakor pa ni ena tistih, ki bi se v šovu Gregorju obešala za vrat in rinila v njega. Je ženska, ki bi jo moral osvojiti on, ne ona njega. In prav je tako. Halo? Kam smo pa prišli? Saj so moški tisti, ki bi se morali izkazati pri osvajanju ženskih src."

Mišo pa je zmotilo tudi to, da je Gregor kar tri svoje kandidatke blokiral na družbenih omrežjih. "Spor ali 'blokada' (kaj si nor, kam smo prišli, da se pogovarjamo o tem, koga si blokiral na družabnih omrežjih in koga ne), se je začela z Ano Pusovnik. Sledili sta blokadi Pie Gavrič in Mary. Kolikor sem spremljala debato z Ano bi se naj šlo za goloto in portalom OF, kjer Ana predstavlja svoje fotografije. Tukaj se strinjam z njo, to je njena stvar in prav je, da ga je povprašala, kako gleda sam na to, glede na to, da se tudi sam predstavlja z goloto širni publiki. In potem še Pia in Mary. Res je to otročje. Jaz sem s fanti iz šova (takrat ni bilo Instagrama, da bi koga blokirala in ni bilo niti potrebe (smeh), ostala v dobrih odnosih. Z nekaterimi smo stkali tudi prijateljske vezi, ki trajajo še danes. In ja, smo tudi prijatelji na FB in IG," je še dodala Miša. Njen celoten zapis si lahko preberete TUKAJ.  

Komentarjev 6
  • rd2dmk2 09:32 18.junij 2021.

    takole bom rekel, komentiram samo tale članek. ne gledam tega šova. ampak, naj si udeleženci sami plačajo vse stroške in nagrada je " partner". pa niti centa. me zanima kolk jih bo še tam. sanjski so zarad dnarja in biznisa.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 20:04 17.junij 2021.

    Gregor, pojdi čim prej k bratu v Ameriko !

  • 429df8e485ba002a3e2d3112582870cabfcbe302 19:55 17.junij 2021.

    Seveda. Verjetno se se sam ne zaveda, da jabolko ne pade dalec od drevesa.

Sorodne novice