Magazin > VIP
6582 ogledov

Sanjski moški: Besede, ki jih je Gregor izustil med intervjujem, bodo dekleta zbodle

gregor čeglaj Instagram
Katki Bogataj zaupal razlog za prijavo v šov.

Gregor Čeglaj se je usedel v avto vlogerke Katke Bogataj, ki ga je dobro izprašala o šovu, med drugim ji je zaupal, zakaj se je sploh prijavil.

Gregor pravi, da je bila njegova največja želja ta, da najde dekle, s katerim bi si lahko ustvaril družino, v šov pa se je prijavil tudi, ker so mu šli na živce vsi tisti, ki so ga obsojali, še preden so ga imeli priložnost spoznati. S šovom je dal vsem priložnost, da vidijo, kakšen je, pravi.

Povedal je tudi, da se je bilo z enim dekletom še posebej lepo poljubiti, z dvema pa malo manj, ker se je jima je zelo mudilo.
Razkril je tudi, katero vprašanje mu gre najbolj na živce. "Vsak, ki me vidi, me vpraša, če sem izbral sanjsko žensko. Človek božji, sanjski moški išče partnerico, ne pa sanjske ženske. Druga stvar. Ne, to bo zelo grdo ... Se je tebi zdela kakšna sanjska? Kakšno je tvoje stališče, mojega ne bom povedal,“ je rekel Katki, ki mu je odvrnila, da so se ji mladenke zdele predvsem premlade zanj.

Ta komentar tekmovalkam zagotovo ne bo ostal skrit. Nanj se je že odzvala Ana Pusovnik, ki je na Instagramu zapisala, da bi se moral Gregor spustiti na realna tla, ker tudi on ni sanjski. "Kmalu bodo vsi dojeli, da nismo ženske problem, ampak ti,“ je še dodala.
Kot je znano, sta Ana in Gregor trenutno na bojni nogi.

Komentarjev 2
  • Ender3 08:50 16.junij 2021.

    Mater vam milo Žurnal24 ! ali res nimate kaj drugega poročat, kot te bedarije, ki jih nihče ne bere.

  • Avatar pantani
    pantani 07:17 16.junij 2021.

    A še kar nabijate s tem!!!