Magazin > VIP
98648 ogledov

Obtožbe na račun sanjskega moškega: "Obdelal je pol Ljubljane, vsak dan druga"

sanjski moški, gregor čeglaj POP TV
Uff, na dan prihajajo podrobnosti o Gregorju Čeglaju, ki jih ne bo vesel. Ali tudi držijo?

Bolj kot se šov Sanjski moški bliža h koncu, večja drama se odvija izven šova. Da je sanjski Gregor Čeglaj s tremi kandidatkami, Ano Pusovnik, Pio Gavrič in Mary Ševo, na bojni nogi, smo že poročali, sedaj pa so se pojavile še obtožbe glede njegovega preteklega ljubezenskega življenja. 

Po družbenih omrežjih namreč krožijo sporočila, da naj bi bil Gregor ženskar, ki je "obdelal celo Škofljico/Ljubljano, vsak dan druga, še taksija jim ne pokliče, revke peš hodijo domov, tukaj pa sladek o družini." Oglasilo se je tudi dekle, ki naj bi z Gregorjem preživelo več časa: "Joj, s Čeglajem sva bila skupaj 2 leti, samo stran."

Iz prve roke pa smo izvedeli zgodbo ene izmed deklet, ki se je z Gregorjem intimno zapletla. Povedala je, da z njim nima dobre izkušnje in da si je zelo kmalu po njej našel drugo dekle, a da o podrobnostih ne bi rada razpravljala javno. 

Gregor nam je že pred časom povedal, da števila svojih deklet ne bo razkrival, glede obtožb s taksijem, pa je dodal: "Vsaka, ki je prišla do mene, je prišla s svojim avtomobilom. Po mojem mnenju so to izmišljene zgodbice. Kdorkoli je bil pri meni, je imel svoj prevoz in ni potreboval taksija."

Komentarjev 23
  • Avatar jate
    jate 06:31 18.junij 2021.

    hja no za sex je lep,ampak da bi si ustvaila družino z njim,pa ne...tudi moški radi po.fukajo dobro babo,za ženo pa je ne bi imeli ker bi se kur.bala okol.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:25 17.junij 2021.

    Pa dobro, kaj so punce mislile, da bodo takega fanta nedolžnega dobile. Jao!

  • 5aa93f84874a2d1c45173779b302eaec9123c75c 20:24 17.junij 2021.

    Kurac palac Portugalac... .Črn je pa res ko Cigo....,pardon,se opravičujem...,ko "Brazilc".

Sorodne novice